Bouw mee aan De Delft

U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren:

Word vrijwilliger

Monster aan!
Museum De Delft wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Er zijn vele mogelijkheden: van gids tot timmerman, van historisch onderzoek tot marketing of redactie en educatieve programma’s voor kinderen.

Meer ideeën en interviews met vrijwilligers vindt u hier!

Bent u na een bezoek aan onze werf of het bekijken van deze website nieuwsgierig geworden of u iets kunt bijdragen aan de activiteiten op de werf? Laat ons weten wat uw wensen en mogelijkheden zijn en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Bouwplannen:

Museum De Delft is uniek in Rotterdam: een ‘levend’ museum met een kloppend hart voor de maritieme historie, dat geen subsidies ontvangt en grotendeels steunt op de inzet van vrijwilligers en de betrokkenheid van particulieren en ondernemers.

Met het project De Delft 2020 willen wij voortgang maken met de bouw van De Delft en in vier jaar tijd een historisch-maritieme belevingswereld op de kade realiseren. Voor jong en oud, actief en interactief, oude ambachten gecombineerd met innovatieve technieken. En dit met de inzet van een bouwploeg die bestaat uit vrijwilligers, deelnemers aan re-integratietrajecten, stagiaires en beroepskrachten. Zo wordt De Delft 2020 niet alleen een doelstelling, maar ook een middel van opleiding en ontwikkeling. Na ampele voorbereidingen is het plan officieel gestart op 16 mei 2017 door de plaatsing van een bouwbord op de Westzeedijk. Een verslag daarvan staat hier.

Om de bouw van De Delft te realiseren en het bezoekerscentrum verder vorm te  geven, hebben wij uw steun hard nodig. Zo zorgt u ervoor dat onze rijke maritieme historie bewaard blijft en dat De Delft een unieke Rotterdamse attractie met nationale allure wordt. Samen maken wij het mogelijk. 

Word sponsorpartner

Koers op voortgang!
De ondernemersgeest heeft Rotterdam groot gemaakt in het verleden. Als ondernemer kunt u ervoor zorgen dat onze rijke maritieme traditie nu beleefd kan worden én behouden blijft voor de komende generaties. En dat De Delft een plek van betekenis wordt in deze stad.

Wij maken graag persoonlijk kennis met onze sponsors. En wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om betrokken te zijn bij De Delft en tegelijkertijd de doelstellingen van uw bedrijf te realiseren.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met de sponsorpartner-coördinator, Jan de Vos, via 06-55337618 of j.devos@dvrd.nl

 

Word Vriend

Kom aan boord!
Als Vriend van De Delft heeft u vanzelfsprekend een jaar lang vrij toegang tot het museum en kunt u rekenen op een warme ontvangst in ons bezoekerscentrum.

Verder ontvangt u:

  • Vier keer per jaar een digitale nieuwsbrief met informatie over alle activiteiten op de werf
     ( u krijgt de reeds verschenen nieuwsbrieven van dat jaar alsnog per mail toegestuurd.)
  • Een uitnodiging voor de exclusieve Vriendendag
  • Korting tijdens bijzondere evenementen in het museum
  • 10% korting op onze “De Delft” artikelen
  • 25% korting op de entreeprijs van Bataviawerf Lelystad

De contributie voor 2018 is als volgt:
Individuele vriendenpas  € 17,50
Familie vriendenpas € 25,00 (gezinnen met kinderen tot 18 jaar of nog studerend)

Vriend worden? Mail ons!